Voor uw welverdiende sportprijs

Unieke sportprijzen en nauwkeurig graveerwerk in Wirdum

Bij Astrid Sportprijzen vindt u het bewijs van uw victorie in een esthetisch ontwerp van topklasse, gemaakt van materialen van het hoogste niveau. Een prachtige sportprijs voor op uw bureau, op de schoorsteenmantel, in de prijzenkast of op tafel. Waar hij ook staat, hij misstaat nooit. Indien gewenst, graveren we uw prijs.

Kwaliteit 

Met onze jarenlange ervaring en een groot vast, en tevreden, klantenbestand zijn wij een prominente partij in de sportprijzenbranche. Kwaliteit, tijdige levering en persoonlijke aandacht zijn slechts enkele van de vele garanties die wij onze klanten bieden.


We hanteren ambachtelijke en professionele graveermethoden die, samen met het materiaal dat wij gebruiken voor onze sportprijzen, voor een duurzaam resultaat zorgen. U kunt dus lang van uw welverdiende sportprijs genieten.

Bekers en standaards

Bekers
Klein: tot maximaal 30 cm
Middelgroot: tot maximaal 40 cm
Groot: vanaf 40 cm


Standaards
Standaards hebben wij in goud, brons of kunststof. Ook deze kunnen gegraveerd worden.

Medailles en linten

Zowel de medailles, vanen en linten zijn in verschillende afmetingen, figuren en maten beschikbaar. U kunt een eigen tekst of logo op de erelinten laten bedrukken of de medailles door ons laten graveren.

Rozetten

Astrid Sportprijzen heeft rozetten in 40 verschillende kleuren. Op alle rozetten kan tekst gedrukt worden. In verband met de grootte van het rozet, is er een maximum van 50 tekens.

Andere prijzen

Sportfiguren en kunstbeelden

Kies bijvoorbeeld een figuur of beeld van iemand die uw sport uitoefent.


Wandborden
Een mooi cadeau voor bijvoorbeeld een jubileum. U kunt logo’s of een persoonlijke tekst op het bord laten graveren.


Persoonlijk ontwerp
Wilt u een uniek beeld? Dan kunt u uw persoonlijke ontwerpwensen met ons delen. Laat het middels een tekening zien of vertel het ons tijdens een afspraak.

Neem contact op voor de mogelijkheden